facebook_pixel

Crema JANDA

Se arată toate cele 11 rezultate

Se arată toate cele 11 rezultate

Nevoia pentru a crea brandul JANDA a pornit direct din inima. Pentru a fi aproape de femei si pentru a le oferi putere si incredere. Pentru ca apreciaza sensibilitatea, intelepciunea, viziunea asupra lumii si toate emotiile pe care le au, JANDA vrea sa fie impulsul care le elibereaza potentialul. Acest brand inspira femeile sa se vada intr-o lumina diferita. Pentru ca noi credem ca oricine poate obtine succesul. Simplu!
Aspectul tanar al pielii nu tine de tratamente dureroase si costisitoare, ci de ingrijirea zilnica. Poti fi cu adevarat frumoasa fiind in acelasi timp adevarata pentru tine.
JANDA foloseste ingrediente active testate, foarte eficiente, care au functii similare tratamentelor de infrumusetare profesionale. Formulele acestor creme sunt imbogatite cu ingrediente inovatoare ce tin pasul cu dezvoltarea stiintei, acordand o importanta deosebita testelor clinice si sigurantei lor. Acestea sunt examinate in centre de cercetare cu reputatie si sunt evaluate de dermatologi si testate de femei, astfel incat produsul final sa fie perfect.
JANDA ofera sinceritate, nu exagereaza, nu fabuleaza si nu promite imposibilul!

  • Alege o culoare

  • Noutati

Cere produsul Va vom anunta cand produsul revine pe stoc. Introduceti adresa de email mai jos.
Email Adresa de email va fi folosita exclusiv pentru anuntarea produselor.