facebook_pixel

Stickere decorative

Stickere decorative pentru unghii usor de utilizat atat in salon cat si acasa.

Se arată toate cele 5 rezultate

Folia cu stickere Sponge Bob este ideala pentru unghiute mereu vesele si amuzante.
3,00 lei
Sticker unghii V01 Folie cu 14 stickere ornamentale, pentru unghii. Mod de aplicare:Unghia se curata, pileste si aduce la forma dorita dupa care se aplica oja in culoarea dorita Se indeparteaza folia care protejeaza stickerele, se decupeaza floarea si se introduce in apa timp de 10-20 de secunde (in timpul rece folositi apa calduta) Unghia se umezeste si ea si se aplica figurina care acum trebuie sa alunece de pe cartonul ud Prin tamponare cu un servetel sau o discheta demachianta se absoarbe apa si se lasa sa se usuce la aer La final se sigileaza cu un strat sau doua de top coat.Stickerele se pot aplica si pe oja semipermanenta sau gel.
4,00 lei
Sticker unghii V104 Folie cu stickere ornamentale, pentru unghii. Mod de aplicare:Unghia se curata, pileste si aduce la forma dorita dupa care se aplica oja in culoarea dorita Se alege designul dorit si se lipeste pe unghie prin presare. La final se sigileaza cu un strat sau doua de top coat.Stickerele se pot aplica si pe oja semipermanenta sau gel.
4,00 lei
Sticker White Flower Folia cu stickere White Flower este ideala pentru finisarea unei manichiuri. Mod de aplicare:Unghia se curata, pileste si aduce la forma dorita dupa care se aplica oja in culoarea dorita Se indeparteaza folia care protejeaza stickerele, se decupeaza floarea si se introduce in apa timp de 10-20 de secunde (in timpul rece folositi apa calduta) Unghia se umezeste si ea si se aplica figurina care acum trebuie sa alunece de pe cartonul ud Prin tamponare cu un servetel sau o discheta demachianta se absoarbe apa si se lasa sa se usuce la aer La final se sigileaza cu un strat sau doua de top coat.Stickerele se pot aplica si pe oja semipermanenta sau gel.
3,00 lei

Se arată toate cele 5 rezultate

Cere produsul Va vom anunta cand produsul revine pe stoc. Introduceti adresa de email mai jos.
Email Adresa de email va fi folosita exclusiv pentru anuntarea produselor.