facebook_pixel

Diverse

Diverse accesorii care nu se incadreaza in celelalte categorii de acctesorii

Se arată toate cele 9 rezultate

Flori fimo

No rating
Sunt ornamente sau decoratiuni pentru unghii cu efect 3D. Se pot folosi in orice tehnica, fie gel, fie acryl sau oja semipermanenta, aplicandu-se intre straturi. Se sigileaza bine cu top coat. Florile sunt gata taiate in bucati subtiri, pentru a fi aplicate direct pe unghii. Cutie cu 12 compartimente a cate 20 de bucati, modele diferite.
25,00 lei
Magnet Cat Eye este un magnet special creat pentru ojele semipermanente Cat Eye. Cu ajutorul acestui instrument se obtine efectul „ochi de pisica” pe unghie. Metoda de aplicare: aplicati un strat gros de culoare pe unghia naturala (sau pe cea artificiala), degresata si curatata, dupa care pozitionati magnetul la 2 mm deasupra unghiei timp de 5 secunde, fara sa atingeti. Ca rezultati veti obtine un design spectaculos.
10,00 lei
Perie pentru curatarea prafului de unghii rezultat dupa pilire, din plastic roz. Este foarte usor de manevrat datorita formei si se curata sub jet de apa. Vine insotita de un capac de protectie.
5,00 lei
Betisor cuticula este un instrument confectionat din lemn de bambus, cu capat dublu, care ajuta la impingerea cuticulei si curatarea unghiei fara a o agresa. Betisoarele sunt tratate antiseptic si ambalate individual. Dimensiuni: 8 cm
0,50 lei

Se arată toate cele 9 rezultate